KRÁTKY BLOG: Totalitný Brusel pokračuje v ničení štátov EÚ, teda aj Slovenska.

15. mája 2015, Anna Belousovová, Nezaradené

Totalitný Brusel pokračuje v ničení štátov EÚ, teda aj Slovenska. Teraz máme mať kvótu 300 azylantov, z ktorých v krátkom čase budú desaťtisícky.  Solidarita Bruselu = štátov západnej Európy má divné pravidlá.

 

 

Keď u nich o azyl žiadali naši Rómovia, veľmi rýchlo ich vrátili naspať. My však máme „solidárne“ zobrať na seba starostlivosť o migrantov z tých krajín, kde ich zásahy, ich politika spôsobili chaos, násilie a rozvrat, z ktorého jediným východiskom je útek za lepším životom do západnej Európy.


Akokoľvek je to nepríjemné počúvať, no treba si uvedomiť, že aj my máme podiel na príčinách vyvolávajúcich migráciu. Zlým sa nám teraz vracia členstvo v NATO, ktorý je vojensko-politickým nástrojom na presadzovanie politiky USA a jeho spojencov, poskokov. USA satak darí zabíjať viac múch jednou ranou. Aj zarobia na vojnových konfliktoch, ktoré vyvolávajú, aj pomaly, ale iste sa im darí doraziť Európu za účinnej pomoci jej zapredaných politikov.


Skutočnou hrozbou EÚ, nie je Rusko, ani Čína, ani azylanti. Skutočnou hrozbou Európy sú jej politici !!!!!!! Keď nám začnú rezať hlavy, bude neskoro na to, aby sme sa spämatali…..