Vojna v Európe začala v piatok 13.

15. novembra 2015, Anna Belousovová, Nezaradené

Vystúpenia zahraničných aj slovenských politikov po teroristickom útoku v nešťastný piatok 13. trhajú uši svojím pokrytectvom a absenciou hanby a pokory. Holland, Merkelová a Obama tlmočia svetu svoje rozhorčenie nad krutosťou teroristov a odhodlanie s nimi skoncovať.


O nič nezaostávajú ani naši, slovenskí politici. Parlamentní, ale aj tí neparlamentní, ktorí majú povolení vstup do médii. Naozaj trhajú uši sústrastné a bojové vyjadrenia lídrov Francúzska, Nemecka a USA, ktorí svojou politikou rozvrátili mnohé krajiny Blízkeho východu a vytvorili tak ideálne podmienky pre vznik teroristických organizácii, ktoré priamo, aj nepriamo podporujú a využívajú pre svoje mocensko-politické ciele.
Hlúposť ich politiky pokračovala, keď bezhlavo otvárali dvere migrantom a spôsobili tak začiatok konca starého kontinentu.

 

 

Keď sa 13.11. začala v Európe doslova vojna bez konca, preháňajú sa v prejavoch súcitu a odhodlania brániť bezpečnosť občanov a sveta.
Faloš, faloš, samá faloš! Najlepšie pre Európu a svet  by urobili, keby zmizli z politiky do nenávratna. Slovenskí „štandardní“ politici, tí parlamentní aj neparlamentní po vzore zahraničných si nemohli nechať ujsť príležitosť na zviditeľnenie sa a dali sa počuť. Ich vyjadrenia boli plné uistení o tom, ako im leží na srdci bezpečnosť krajiny a jej občanov a ako pre to urobia všetko možné aj nemožné.
Pre mňa sú tieto vyjadrenia nielen hyenistické, ale aj vrcholom amorálnosti. Takto hanebne klamať a citovo vydierať na smrť vystrašených ľudí, tak na to treba pevný žalúdok! Len pár hodín pred útokom teroristov v Paríži slovenský parlament drvivou vačšinou poslancov schválil de facto vybudovanie de facto vojenskej základne NATO na Slovensku. Nebude sa to síce nazývať vojenská základňa, ale styčný integračný tím NATO. Kozmetická zmena pre oklamanie občana. Za hlasovali poslanci Smeru, KDH, MOSTu, OĽaNO. Styčný tím nebude spadať pod riadenie Ozbrojených síl SR.Svojím hlasovaním tak tí, čo sa teraz dušujú ako ochránia bezpečnosť občanov, urobili zo Slovenska terč pre teroristov a zároveň nás ako republiku zadefinovali ako nepriateľa Ruska. To je v kocke výsledok tohto hlasovania.
SNS, ktorá sa tiež pomaly vlastnou hruďou chystá chrániť SR by hlasovala určite tiež, ak by bola v parlamente, pretože jej podpredseda, ktorý je zamestnancom Ministerstva obrany je vedúcim oddelenia, ktorého NATO je prioritná agenda. Tým skor, že tento človek bol v čase vstupu SR do NATO vedúcim oddelenia NATO na Ministerstve obrany. Plnenie zavazkov SR v NATO považuje táto „národná“ strana za prioritu.
Je nemorálne ryžovať politický kapitál na nešťastí a strachu ľudí a je vrchol hlúposti zbierať politické body v čase, keď v Európe začala vojna.Skutočná vojna! Ako tak sledujem vyjadrenia a činy slovenských i európskych politikov, zrejme nie sú schopní to pochopiť. Nie sú totiž schopní pochopiť nič, čo sa bezprostredne netýka ich výhod, záujmov, jedným slovom  ich zadkov. A to je zle! Včera bolo neskoro.