Založ si blog

Video: Objatie judášov (reakcia na situáciu v SNS)

Ako bývalá a dlhoročná členka SNS, taktiež predsedníčka a neskôr prvá podpredsedníčka SNS som sa vyjadrila v krátkom videu k momentálnej situácii v tejto strane.

Slotu vyhodil Danko zo SNS pre zlé nakladanie s majetkom strany. To je tak, ako keby ste pokutovali Jacka Rozparovača za to, že prešiel autom na červenú. Nikto ho nekritizoval za kauzy, na ktoré som poukazovala už v roku 2010 a v tom čase za moje vylúčenie zo SNS hlasoval aj Danko, ten istý Danko, ktorý vyhodil Slotu tento týždeň zo strany. Ako som už písala, vyhodili ho pre zlé nakladanie s majetkom strany. Teda Danko tvrdí, že hneď, ako sa stal predsedom SNS zistil, že je pokladnica v SNS prázdna. Pritom na sneme, ktorý sa konal 6. októbra 2012 a na ktorom bol Danko zvolený za predsedu SNS sa taktiež odsúhlasovala aj finančná správa strany. Danko teda veľmi dobre vedel, aký je stav v SNS.  Následne na to zvolili Slotu za čestného predsedu SNS, ktorému gratuloval aj Danko. Dokonca dali Slotovi ocenenie verný národu a vlasti a to za vznik SR a za vedenie a ROZVOJ SNS. No dnes to isté predsedníctvo tvrdí, že Slota doviedol stranu na pokraj existencie. Ja tu nikoho neobhajujem, len poukazujem na skutočnosť! Slota sa taktiež vyjadril, že celú situáciu vyrieši a mal mať na to jeden rok. Prečo zrazu urýchlili vyhadzovanie Slotu? Podľa môjho názoru to tak chcel sponzor strany, tak ako ich ja nazývam majitelia Slovenska.

Danko pritom rozpráva, že strane hrozilo, že pomaly nebudú mať za čo svietiť. Pritom na Veľkú Noc mal v novinách veľkú inzerciu. Kto ju zaplatil, keď strana nemala financie? A taktiež dnes otvorím noviny a tam je veľký článok o tom, že Danko kúpil lyže od lyžiarky Zuzulovej. Tento článok bol podľa môjho názoru platený alebo niekym sponzorovaný, pretože SNS ako mimo-parlamentná strana má podozrivo veľký priestor v médicáh. Taktiež si pozrite video nižšie, stojí za pozretie 🙂


 

Tu si môžete pozrieť, ako Slotu ocenili a dali mu titul čestný predseda http://vimeo.com/52920302

 

 

 

Je šanca, aby tieto voľby niečo zmenili?

21.02.2016

Najskôr si treba odpovedať na otázku, čo je to, to „niečo“. Zmena je asi najčastejšie slovo nielen tejto, ale každej volebnej kampane. Voliči chcú zmenu, politici chcú zmenu. Niektorí politici ju dokonca chcú opakovane každé 4 roky už viac ako 20 rokov.

Dnešný deň 17. november je Dňom boja za slobodu a demokraciu.

17.11.2015

Názov sviatku je správny! V ’89 sme úprimne a s vierou bojovali na námestiach za SLOBODU a DEMOKRACIU. Verili sme, že spoločnosť, ktorú vybudujeme, bude spravodlivá a ľudská.

Vojna v Európe začala v piatok 13.

15.11.2015

Vystúpenia zahraničných aj slovenských politikov po teroristickom útoku v nešťastný piatok 13. trhajú uši svojím pokrytectvom a absenciou hanby a pokory. Holland, Merkelová a Obama tlmočia svetu svoje rozhorčenie nad krutosťou teroristov a odhodlanie s nimi skoncovať.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Anna Belousovová

Som predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť - naša strana. Svoje blogy budem zameriavať hlavne na politiku a politickú situáciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 303755x
Priemerná čítanosť článkov: 10474x

Autor blogu

Kategórie