Založ si blog

Prieskumy verejnej mienky sú na objednávku majiteľov Slovenska!

Po víťazstve Kotlebu v krajských voľbách ma zaujali dva prieskumy verejnej mienky. Obidva totiž mali niečo spoločné.

Po prve mali spoločné potvrdenie masívnej podpory Smeru (cez 40% v obidvoch prieskumoch ) a po druhé preferencie  SNS nad 5%. Tieto prieskumy sú začiatok masívneho a cieleného ovplyvňovania verejnej mienky majiteľmi Slovenska, ktorí dostali strach z neriadeného (nimi neriadeného), naozaj slobodného rozhodovania voličov .

 

Smer potreboval pred svojim výročným snemom (15.výročie vzniku) dofúknuť sebavedomie členom, ktorí žijú v reálnom prostredí a určite musia vidieť a počuť, že reálna podpora Smeru klesá a naopak silnie kritika vládnucej strany za jej nesplnenie predvolebných Istôt a mnoho krát protiľudovú politiku a ich „nahrávanie“ kapitálovým skupinám.

 

Podobne SNS na čele s privatizérom z 90.rokov a polovičným Maďarom Dankom a nevýrazným „politikom“ zaznamenala historický prepad v regionálnych voľbách. A tu zrazu hneď po voľbách nás „prieskumníci“ zrejme dobre platení  chcú presvedčiť o tom, že Smer má 44%podporu a SNS má nad 5%. Kotlebovi pritom „dali“ nad 3%. Mám ďaleko od obhajoby Kotlebu a jeho spolku, mám ďaleko od jeho politiky. Ale mám rada LOGIKU. A tá mi hovorí, že tieto prieskumy si niekto vycucal z prsta na objednávku NIEKOHO. Kotleba nemohol mať nad 3%, pretože toľko bol len jeho reálny zisk vo voľbách! Získal okolo 76 000 voličov a to predstavuje v rámci Slovenska cca nad 3%.

 

Teda ak mal v uvedených prieskumoch 3%, znamenalo by to, že by ho nikde inde na Slovensku ľudia nevolili! Ale všetci dobre vieme, že to nie je pravda!!! Takže logicky klamú prieskumy verejnej mienky. Potom je už jasné, prečo zrazu bez príčiny SNS vystrelili do parlamentu. Pretože to tak NIEKTO chce!!!! S SNS na čele s mladšom vydaním Slotu, čo sa týka chápania politiky ako biznisu, sa vždy tí, čo poťahujú nitky politiky v pozadí dohodnú. Preto po neriadenom rozhodovaní voličov v BB kraji padlo rozhodnutie: presadzovať SNS.

 

A už to tu aj máme, v relácii STV O 5 minút 12 je jej zástupca, v regionálnom rádiu je taktiež… Ak by niekto kritizoval prečo pozýva verejnoprávna RTVS mimoparlamentnú stranu, zdôvodnenie je po ruke: veď v prieskumoch je nad 5% a my sme predsa demokracia….

 

V hlave mi stále rezonujú údajné slová údajného oligarchu z údajného bytu z údajnej kauzy gorila o tom, že demokracia je hovno, že voliči sú hovná a hovno vedia (ospravedlňujem sa za slovník) . Je na nás, či tieto slová potvrdíme. Ja sa ako hov*o teda necítim a to bol aj dôvod na napísanie týchto pár slov . 

Je šanca, aby tieto voľby niečo zmenili?

21.02.2016

Najskôr si treba odpovedať na otázku, čo je to, to „niečo“. Zmena je asi najčastejšie slovo nielen tejto, ale každej volebnej kampane. Voliči chcú zmenu, politici chcú zmenu. Niektorí politici ju dokonca chcú opakovane každé 4 roky už viac ako 20 rokov.

Dnešný deň 17. november je Dňom boja za slobodu a demokraciu.

17.11.2015

Názov sviatku je správny! V ’89 sme úprimne a s vierou bojovali na námestiach za SLOBODU a DEMOKRACIU. Verili sme, že spoločnosť, ktorú vybudujeme, bude spravodlivá a ľudská.

Vojna v Európe začala v piatok 13.

15.11.2015

Vystúpenia zahraničných aj slovenských politikov po teroristickom útoku v nešťastný piatok 13. trhajú uši svojím pokrytectvom a absenciou hanby a pokory. Holland, Merkelová a Obama tlmočia svetu svoje rozhorčenie nad krutosťou teroristov a odhodlanie s nimi skoncovať.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

Anna Belousovová

Som predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť - naša strana. Svoje blogy budem zameriavať hlavne na politiku a politickú situáciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 302930x
Priemerná čítanosť článkov: 10446x

Autor blogu

Kategórie