Založ si blog

Prečo nevolím Kňažka

Milan Kňažko je jeden z tých kandidátov na prezidenta SR, ktorý má asi najmenšie morálne právo kandidovať. V predvolebnej kampani vyťahuje ako svoje eso a plus „slávnu minulosť „, keď zahral svoju životnú rolu. Rolu tribúna „Nežnej“ . Rád sa vracia k tejto časti svojho životopisu.

 

 

Ja chcem však pripomenúť iný úsek z jeho života, konkrétne  obdobie 1998 až 2002, keď bol Milan Kňažko ministrom kultúry prvej vlády Mikuláša Dzurindu. Tej vlády, ktorá tajne, proti vôli obyvateľov Slovenska povolila prelety lietadiel NATO nad územím Slovenska a tým vlastne umožnila bombardovanie Juhoslávie.

 

24.3.o 18:50 tak bombardéry agresora bez súhlasu Bezpečnostnej rady OSN a v rozpore s medzinárodným právom zaútočili na suverénny štát. Bez vypovedania vojny! Výsledkom boli neskutočné škody, tisíce nevinných zavraždených civilistov, detí, žien… Milan Kňažko hlasoval ZA poskytnutie vzdušného priestoru SR agresorovi!!! Podotýkam, že SR vtedy nebola ešte členom NATO a nemali sme NIJAKÉ záväzky voči tejto vojenskej útočnej organizácii .

 

Dnes Kňažko, ktorý má tiež zodpovednosť za smrť nevinných ľudí, má tú drzosť, že ide kandidovať za prezidenta SR! Republiky, ktorá sa stala aj jeho vinou v roku 1999 agresorom voči Slovanskému srbskému národu. Voľby prezidenta SR budú 15.3.2014, v tomto roku si o niekoľko dní neskor, 24.3. pripomenieme 15.výročie útoku. Kňažko by si mal v marci spytovať svedomie, ak nejaké vôbec má a nie sa snažiť svojou kandidatúrou na post hlavy štátu pošpiniť meno SR, tak ako to už urobil v roku 1999, keď svoje vazalstvo USA a ich spojencom „posvätil“ krvavou obetou. Nevoľte Kňažka, jeho ruky sú od krvi!

 

Anna Belousovová

Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť 

Je šanca, aby tieto voľby niečo zmenili?

21.02.2016

Najskôr si treba odpovedať na otázku, čo je to, to „niečo“. Zmena je asi najčastejšie slovo nielen tejto, ale každej volebnej kampane. Voliči chcú zmenu, politici chcú zmenu. Niektorí politici ju dokonca chcú opakovane každé 4 roky už viac ako 20 rokov.

Dnešný deň 17. november je Dňom boja za slobodu a demokraciu.

17.11.2015

Názov sviatku je správny! V ’89 sme úprimne a s vierou bojovali na námestiach za SLOBODU a DEMOKRACIU. Verili sme, že spoločnosť, ktorú vybudujeme, bude spravodlivá a ľudská.

Vojna v Európe začala v piatok 13.

15.11.2015

Vystúpenia zahraničných aj slovenských politikov po teroristickom útoku v nešťastný piatok 13. trhajú uši svojím pokrytectvom a absenciou hanby a pokory. Holland, Merkelová a Obama tlmočia svetu svoje rozhorčenie nad krutosťou teroristov a odhodlanie s nimi skoncovať.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Anna Belousovová

Som predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť - naša strana. Svoje blogy budem zameriavať hlavne na politiku a politickú situáciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 303459x
Priemerná čítanosť článkov: 10464x

Autor blogu

Kategórie