Založ si blog

KRÁTKY BLOG: Totalitný Brusel pokračuje v ničení štátov EÚ, teda aj Slovenska.

Totalitný Brusel pokračuje v ničení štátov EÚ, teda aj Slovenska. Teraz máme mať kvótu 300 azylantov, z ktorých v krátkom čase budú desaťtisícky.  Solidarita Bruselu = štátov západnej Európy má divné pravidlá.

 

 

Keď u nich o azyl žiadali naši Rómovia, veľmi rýchlo ich vrátili naspať. My však máme „solidárne“ zobrať na seba starostlivosť o migrantov z tých krajín, kde ich zásahy, ich politika spôsobili chaos, násilie a rozvrat, z ktorého jediným východiskom je útek za lepším životom do západnej Európy.


Akokoľvek je to nepríjemné počúvať, no treba si uvedomiť, že aj my máme podiel na príčinách vyvolávajúcich migráciu. Zlým sa nám teraz vracia členstvo v NATO, ktorý je vojensko-politickým nástrojom na presadzovanie politiky USA a jeho spojencov, poskokov. USA satak darí zabíjať viac múch jednou ranou. Aj zarobia na vojnových konfliktoch, ktoré vyvolávajú, aj pomaly, ale iste sa im darí doraziť Európu za účinnej pomoci jej zapredaných politikov.


Skutočnou hrozbou EÚ, nie je Rusko, ani Čína, ani azylanti. Skutočnou hrozbou Európy sú jej politici !!!!!!! Keď nám začnú rezať hlavy, bude neskoro na to, aby sme sa spämatali…..

Je šanca, aby tieto voľby niečo zmenili?

21.02.2016

Najskôr si treba odpovedať na otázku, čo je to, to „niečo“. Zmena je asi najčastejšie slovo nielen tejto, ale každej volebnej kampane. Voliči chcú zmenu, politici chcú zmenu. Niektorí politici ju dokonca chcú opakovane každé 4 roky už viac ako 20 rokov.

Dnešný deň 17. november je Dňom boja za slobodu a demokraciu.

17.11.2015

Názov sviatku je správny! V ’89 sme úprimne a s vierou bojovali na námestiach za SLOBODU a DEMOKRACIU. Verili sme, že spoločnosť, ktorú vybudujeme, bude spravodlivá a ľudská.

Vojna v Európe začala v piatok 13.

15.11.2015

Vystúpenia zahraničných aj slovenských politikov po teroristickom útoku v nešťastný piatok 13. trhajú uši svojím pokrytectvom a absenciou hanby a pokory. Holland, Merkelová a Obama tlmočia svetu svoje rozhorčenie nad krutosťou teroristov a odhodlanie s nimi skoncovať.

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Anna Belousovová

Som predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť - naša strana. Svoje blogy budem zameriavať hlavne na politiku a politickú situáciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 303473x
Priemerná čítanosť článkov: 10465x

Autor blogu

Kategórie