Založ si blog

Budúcnosť Európy? KOSOVO II.

Európa prežíva tieto dni doslova šok, alebo lepšie povedané zlý sen. Starý kontinent zaplavujú vlny utečencov z krajín Blízkeho východu a Afriky. Ide prevažne o moslimov. Aký osud nás čaká? Čo nám prinesie budúcnosť?

Nepatrím k tým, ktorí radi strašia, ale ak si zrátam jeden a jeden, musím povedať, že to nevidím ružovo. Práve naopak. Generálku našej budúcnosti sme tu už mali. Len vtedy si mnohí mysleli, že ich, nás sa to netýka. Týkalo a týka. Tou generálkou budúceho vývoja v Európe bolo Kosovo. Presnejšie vznik moslimského „štátu“ priamo v Európe.

Scenár jeho vzniku bol jednoduchý, ale preto, že sa ukazuje veľmi poučný, ho stručne zopakujem. V Kosove, doslova posvätnom území srbského právoslavie, začala veľmi rýchlo nadobúdať prevahu Albánska islamská menšina . Nebolo to len vysokou pôrodnosťou a migráciou Albáncov z Albánska, ale hlavne tým, že západom na čele s USA podporovaní militanti z UČK vyvraždili alebo vyhnali Srbov z ich historického územia. Jednoducho zabrali ich životný priestor .

USA a ich poskokovia sa veľmi ponáhľali s uznaním novovzniknutého „štátu“ Kosovo. Na „ochranu“ mieru sa tu „dočasne“ usídlili vojská NATO, teda vojska USA. Ich predstavitelia, napr. M. Albrithová sa zmocnili zaujímavých odvetví priemyslu. Zrátané a podčiarknuté: v Európe založenej na kresťanských hodnotách vznikol moslimský štát a USA získali nad ním politickú, vojenskú aj ekonomickú kontrolu.

To čo sa začalo teraz diať v Európe je ten istý scenár, ako bol použitý v Kosove. Na kontinent sa valia tsunami utečencov, prevažne moslimov. Utekajú z krajín, kde presadzovanie demokracie západného typu spôsobilo rozvrat a krviprelievanie. Zaujímavé je, že vačšinou utekajú muži vo veku približne od 20 do 35, t.j. priam bojaschopní a pripravení. EÚ okrem nezmyselných kvót nevie na situáciu reagovat. Politické reprezentácie štátov, zvyknuté na poslušné plnenie príkazov Bruselu, až na výnimky, okrem rečí nič nekonajú. Medzi obyvateľstvom sa šíri panika.

Jednoducho Európa tento scenár nečakala. Ďalšie dejstvá podľa kosovského scenára by mali byť destabilizácia, kolaps systémov, nepokoje, konflikty. Európu zachvátia mnohé ohniská konfliktov a to bude dôvod na to, aby sa, ako v každej správnej kovbojke, na scéne objavil záchranca. A kto bol „záchrancom“ stability, demokracie a mieru v Kosove? No predsa NATO pod záštitou USA!
Európa zopakuje osud Kosova, USA „dočasne, naveky“ obsadia našu starú dobrú Európu. Ohníky napätia v dôsledku prítomnosti islamu budú stále  tlieť a v prípade potreby z nich ľahko môže byť požiar. Tak sa symbolický kruh uzavrie. Európu skolonizujú tí, ktorých predkovia z nej utekali, alebo boli ako trestanci násilne vyvezení.

Tento čierny scenár sa však nemusí naplniť, ak si prestaneme zakrývať oči pred skutočnosťou a pravdou a ak sa prestaneme správať ako ľahko ovládateľná masa. V rámci tej pravdy si treba priznať, že tzv. európska politická elita je v skutočnosti banda neschopných, skorumpovaných darebákov a ich rozhodnutia netreba vôbec rešpektovať. Spoliehať sa môžeme jedine na seba. Nemyslím tým len Slovákov, ale všetkých normálnych ľudí národov Európy, ktoré sa musia zbaviť vlády zradcov a byrokratov. Musia, ak chcú prežiť .

Je šanca, aby tieto voľby niečo zmenili?

21.02.2016

Najskôr si treba odpovedať na otázku, čo je to, to „niečo“. Zmena je asi najčastejšie slovo nielen tejto, ale každej volebnej kampane. Voliči chcú zmenu, politici chcú zmenu. Niektorí politici ju dokonca chcú opakovane každé 4 roky už viac ako 20 rokov.

Dnešný deň 17. november je Dňom boja za slobodu a demokraciu.

17.11.2015

Názov sviatku je správny! V ’89 sme úprimne a s vierou bojovali na námestiach za SLOBODU a DEMOKRACIU. Verili sme, že spoločnosť, ktorú vybudujeme, bude spravodlivá a ľudská.

Vojna v Európe začala v piatok 13.

15.11.2015

Vystúpenia zahraničných aj slovenských politikov po teroristickom útoku v nešťastný piatok 13. trhajú uši svojím pokrytectvom a absenciou hanby a pokory. Holland, Merkelová a Obama tlmočia svetu svoje rozhorčenie nad krutosťou teroristov a odhodlanie s nimi skoncovať.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Anna Belousovová

Som predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť - naša strana. Svoje blogy budem zameriavať hlavne na politiku a politickú situáciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 303815x
Priemerná čítanosť článkov: 10476x

Autor blogu

Kategórie