Založ si blog

KRÁTKY BLOG: Totalitný Brusel pokračuje v ničení štátov EÚ, teda aj Slovenska.

Totalitný Brusel pokračuje v ničení štátov EÚ, teda aj Slovenska. Teraz máme mať kvótu 300 azylantov, z ktorých v krátkom čase budú desaťtisícky.  Solidarita Bruselu = štátov západnej Európy má divné pravidlá.

 

 

Keď u nich o azyl žiadali naši Rómovia, veľmi rýchlo ich vrátili naspať. My však máme „solidárne“ zobrať na seba starostlivosť o migrantov z tých krajín, kde ich zásahy, ich politika spôsobili chaos, násilie a rozvrat, z ktorého jediným východiskom je útek za lepším životom do západnej Európy.


Akokoľvek je to nepríjemné počúvať, no treba si uvedomiť, že aj my máme podiel na príčinách vyvolávajúcich migráciu. Zlým sa nám teraz vracia členstvo v NATO, ktorý je vojensko-politickým nástrojom na presadzovanie politiky USA a jeho spojencov, poskokov. USA satak darí zabíjať viac múch jednou ranou. Aj zarobia na vojnových konfliktoch, ktoré vyvolávajú, aj pomaly, ale iste sa im darí doraziť Európu za účinnej pomoci jej zapredaných politikov.


Skutočnou hrozbou EÚ, nie je Rusko, ani Čína, ani azylanti. Skutočnou hrozbou Európy sú jej politici !!!!!!! Keď nám začnú rezať hlavy, bude neskoro na to, aby sme sa spämatali…..

Je šanca, aby tieto voľby niečo zmenili?

21.02.2016

Najskôr si treba odpovedať na otázku, čo je to, to „niečo“. Zmena je asi najčastejšie slovo nielen tejto, ale každej volebnej kampane. Voliči chcú zmenu, politici chcú zmenu. Niektorí politici ju dokonca chcú opakovane každé 4 roky už viac ako 20 rokov.

Dnešný deň 17. november je Dňom boja za slobodu a demokraciu.

17.11.2015

Názov sviatku je správny! V ’89 sme úprimne a s vierou bojovali na námestiach za SLOBODU a DEMOKRACIU. Verili sme, že spoločnosť, ktorú vybudujeme, bude spravodlivá a ľudská.

Vojna v Európe začala v piatok 13.

15.11.2015

Vystúpenia zahraničných aj slovenských politikov po teroristickom útoku v nešťastný piatok 13. trhajú uši svojím pokrytectvom a absenciou hanby a pokory. Holland, Merkelová a Obama tlmočia svetu svoje rozhorčenie nad krutosťou teroristov a odhodlanie s nimi skoncovať.

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Anna Belousovová

Som predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť - naša strana. Svoje blogy budem zameriavať hlavne na politiku a politickú situáciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 304138x
Priemerná čítanosť článkov: 10488x

Autor blogu

Kategórie